top of page
2.png

Владее английски

Д-р Валентин Белчев

Анестeзиолог

Телефон за връзка

0879 851 557; 0879 853 557

Email:

Адрес:

пл. Преображение 1, eтаж 1,  град София

Информация за Д-р Валентин Белчев

Работил дълги години в големи болници и отговорни мисии в чужбина, познаващ иновациите в медицината и съвременните подходи,  д-р Валентин Белчев /анестезиолог и военен лекар/ от години работи и в сферата на Функционалната медицина. 

В МЦ"Дорис клиникс" д-р  Белчев ръководи екип от специалисти, отдадени на грижа за превенция, лечение и излекуване с подходите на Функционалната медицина. Това е медицина, която се вглежда отвъд симптомите, открива и се фокусира върху дълбочинните причини за състоянието на пациента и му помага да върне здравето и преоткрие радостта от живота. Посредством детоксикация, излекуване на чревната дисбактериоза, възстановяване на хормоналния баланс, снабдяване на организма с правилна храна, промяна на начина на мислене и отработване на стреса екипът, ръководен от д-р Белчев помага за цялостно подобрение и излекуване. 

С Функционалната медицина "ДОРИС КЛИНИКС" работи успешно за превенция на модерните заболявания, открива в зародиш непроявените все още симптоми, предотвратява тяхното задълбочаване и превръщането им в хронично заболяване.

Социални мрежи

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page