top of page
Търсене
  • Снимка на автораДОРИС КЛИНИКС

Напълняването – причини и трайно премахване


Трупането на нежелани килограми е признак, че черният ни дроб от известно време е събирал и складирал в себе си огромни количества мастни клетки. Така той е станал уморен, бавен, затлачен и омазнен (дори без да е диагностициран от ехографски преглед). Именно това му състояние, а не широкоизползваният термин "бавен метаболизъм", е причината за напълняването.

Модерната медицинска наука вече е наясно, че черният дроб е отговорен за проблемите с килограмите и натрупването им в различни части на тялото. Пълните хора обикновено имат и проблеми с лимфата, тъй като именно лимфната система поема и складира част от мастните клетки, които черният дроб вече не е в състояние да поеме в себе си.

В МЦ "ДОРИС КЛИНИКС" се работи с комбинации от свръхлечебни храни и билки, които действат върху черния дроб като пречиствателни вливания.

Черният дроб е филтърът, който с годините се затлачва с отпадни и токсични продукти и ако не му се осигурява редовно почивка и почистване, той престава да работи добре и да изпълнява стотиците си функции. Зле работещият, муден и омазнен черен дроб е резултат от задръстване както с мастни клетки, така и с токсични отпадъци, сред които: всички видове почистващи препарати, парфюми, дезодоранти, петролни продукти, изпарения от газовите станции и колите, ароматизатори за въздуха, пестициди и хербициди, токсични тежки метали като живак, алуминий, мед, непреработени и застояли в черния дроб лекарства и антибиотици.

Затлачен с толкова замърсители и отрови, черният дроб губи способността си да работи добре. Ако не бъде пречистен от токсините и ревитализиран, той ще продължи да трупа ненужни и непреработени отпадъци и така още повече ще се влошава както неговото състояние, така и това на целия организъм.

Медицинските безлекарствени протоколи на МЦ "ДОРИС КЛИНИКС" са създадени, за да пречистят този орган и възстановят способността му да изпълнява всички свои функции, сред тях и някои животоспасяващи.

Хората днес страдат от множество симптоми и състояния, резултат най-вече от модерния начин на живот и хранене. Пандемични са размерите на заболявания като: диабет, високо кръвно налягане, затлъстяване, висок холестерол, сърдечносъдови проблеми, депресии, тревожност, безсъние, така наречените автоимунни заболявания, рак, и т.н. На всеки 1000 души 900 (деца и възрастни) имат намалени функции на черния дроб и множество патогени и вируси в него: от Епщайн-Бар, херпес Зостер, човешки херпес вирус 6 и 7, цитомегаловирус до бактерии като стрептококовата и Е. Коли. Тези вируси се хранят с мазнини и токсини, размножават се и предизвикват редица болестни състояния. На лекарите става все по-ясно, че без да прочистим черния дроб от тях, няма как да очакваме добро здраве и силен имунитет. Затова и медицината усилено се насочва към работа за прочистване на черния дроб, неговото оздравяване и връщане на способностите му да изпълнява задълженията си и подпомогне здравето на целия организъм.

Протоколите са оздравяването на черния дроб са базирани на комбинация от свръхлечебни храни и билки. С тяхна помощ складираните в черния дроб мастни клетки буквално се стопяват, мастните отлагания се разбиват и изхвърлят от организма. Мястото на токсичните отпадъци веднага се заема от важните витамини, ензими и микроелементи, от които тези храни изобилстват.

Лекарският екип на Програмата за оздравяване на черния дроб към МЦ "ДОРИС КЛИНИКС" изготвя индивидуализирано лечение въз основа на цялостната медицинска картина и симптоматика на пациентите. Резултатите от лечението се проследяват и анализират след първите 9 дни и след края на първия месец. При нужда от по-продължителен оздравителен процес всеки месец се правят нови диагностики и изготвят допълнителни лечебни протоколи. Резултатите от този подход се усещат още от първите дни, а силата на провереното знание превръща пациентите за цял живот в истински господари на своето здраве и щастие.

6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page