top of page
Търсене
  • Снимка на автораДОРИС КЛИНИКС

След броени дни идва вашият шанс за справяне с разширените вени без операция и болка

В това може да се убеди всеки, който посети МЦ „Дорис Клиникс“ от 25 до 30 януари 2024 г., където д-р Галили ще ви очаква


Стотици хиляди българи се събуждат всяка сутрин с болки и тежест  в краката, които  ги следват през целия ден. За 10 000 мъже и жени обаче КОШМАРЪТ, наречен разширени вени, вече е само спомен. Те са си върнали радостта  да се движат с лекота и настроение, както са го правили, преди да ги застигне коварната болест.


И това се дължи на специалист, който през последните дванадесет години се е превърнал в лекар-еталон за професионализъм и успех в борбата с разширените вени у нас.


Д-р Яир Галили е водещ израелски  съдов хирург, който ръководи Клиниката по венозни заболявания към института „Мор“ в Тел Авив. Вече 20 години той прилага при лечението на заболяването революционния метод „ Склеротерапия под ултразвуков контрол с полидоканол“. Благодарни, излекувани от него пациенти, има  освен у нас и в Израел, Румъния, Хърватска, САЩ.

В България той работи в успешно партньорство с български колеги в МЦ „Дорис Клиникс“.  Лечението на всеки пациент започва след прецизна, строго индивидуална и цялостна диагностика, за да се достигне до първопричината на проблемите. Манипулациите на доктор Галили са неоперативни,  напълно безболезнени, престоят при лекаря трае минути.

След процедурата пациентите се отправят веднага към ежедневните си задачи. В това може да се убеди всеки, който посети МЦ „Дорис Клиникс“  от 25 до 30 януари 2024г., където д-р Галили ще ви очаква. Преди и след тези дати в клиниката се извършва ежедневно комплексна еходоплерова диагностика на съдовата система с цел превенция и лечение на сериозни хронични състояния.

Телефони за връзка и записвания за преглед: 0879851557 и 0879853557.


Мария Янчовска е поредната излекувана пациентка от д-р Галили.

683 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page